Vinstra Markedsforening på Facebook Abonner på nyheter fra Vinstra Markedsforening Vinstra Markedsforening på YouTube

Vinstra Markedsforening

Nedregate Vinstra

Kontakt:

Styreleder
Olof Moe
Tlf 959 27 127
post@vinstra.no
Postboks 177, 2640 Vinstra

Om oss:

Vinstra Markedsforening ble stifta 28. mars 1995 som en ny organisasjon etter oppløsning av Vinstra Handelsstandsforening som ble stifta 10. des. 1958. Vi har i dag i overkant av 94 medlemmer, og representerer således en stor andel av næringslivet i Nord-Fron kommune. VMF er drevet som en ideell organisasjon, med et arbeidende styre, forankret i næringslivets felles aktiviteter og felles markedsføring, styrt ut i fra årsmøte og høstmøte. Målet med VMF sitt arbeid er å bedre rammebetingelsene og gi økt oppmerksomhet til medlemmene og styrke kundetilstrømningen.

Kort oppsummert: VMF ønsker utvikling, aktivitet og engasjement på Vinstra – og skal være en sterk pådriver for at så skjer!

Medlemsavgift, offentlig støtte og andre driftstilskudd utgjør det økonomiske grunnlaget for drift. Medlemskap i VMF er åpent for handel, service og produksjonsbedrifter, huseiere, enkeltpersoner, foretak og organisasjoner innen offentlig eller privat virksomhet – altså for alle.

VMF er organisert med årsmøtet i mars og høstmøtet i oktober som øverste organ. Mellom disse er det daglig leder og styret i VMF, i nært samarbeid med medlemsmøter som sørger for drift gjennom året. Årsmøtet i mars behandler vanlige årsmøtesaker mens høstmøtet behandler budsjett og årsplan. Vi har også nedsatt en egen arbeidsgruppe som gjør det meste av planleggingen og gjennomføringen i forbindelse med aktiviteter og arrangement i regi av VMF.

søndag
28.februar
mandag
01.mars
tirsdag
02.mars
onsdag
03.mars
torsdag
04.mars
fredag
05.mars
lørdag
06.mars
søndag
07.mars
mandag
08.mars
tirsdag
09.mars
Delvis skyetDelvis skyetSkyetSkyetDelvis skyetDelvis skyetSkyetDelvis skyetSkyetSkyet
Flau vind, Nord-nordvest, Delvis skyet 0 mmSvak vind, Sørøst, Delvis skyet 0 mmFlau vind, Øst-sørøst, Skyet 0 mmSvak vind, Vest-nordvest, Skyet 0 mmLett bris, Nord-nordvest, Delvis skyet 0 mmSvak vind, Nordvest, Delvis skyet 0 mmFlau vind, Vest-sørvest, Skyet 0 mmSvak vind, Vest, Delvis skyet 0 mmFlau vind, Nordvest, Skyet 0 mmSvak vind, Sør, Skyet 0 mm
Værvarsel Vinstra i Nord-Fron fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK